Usluge AMK Novi Sad

Auto moto klub Novi Sad nudi kompletan program usluga namenjen vašim vozilima.

Tehnički Pregled ( liman )

Tehnički pregled novi sad jeftino. 021 450 415; 060 40 999 77

Tehnički pregledi vozila obavljaju se na osnovu važećih zakonskih propisa, a u svrhu provere tehničke ispravnosti i ekološke podobnosti vozila. Tehnički pregledi se obavljaju na motornim i priključnim vozilima, osim na radnim mašinama.

Na tehničkom pregledu se utvrđuje ima li vozilo propisane uređaje i opremu, jesu li ti uređaji i oprema ispravni te da li zadovoljavaju određene propise za učešće u saobraćaju.

Auto Moto Klub Novi Sad nudi usluge tehničkog pregleda putničkih vozila najveće dozvoljene mase 3000 kg u objektu.

Registracija vozila, registracione nalepnice, osiguranje i probne table

Registracija vozila novi sad najniže cene, BEZ ODLASKA U MUP.

021 450 415; 060 40 999 77

Zna se ko obavlja registraciju vozila u Novom Sadu. Obavite sve na jednom mestu. Registrujte vaše vozilo i obavite sve potrebne radnje u AMK Novi Sad. AMK vrši kompletnu uslugu registracije vozila, vršimo izdavanje registracione nalepnice i izdavanje probnih tablica.

Najbrža registracija vozila, celokupan postupak traje 30 minuta i vaše vozilo je spremno za saobraćaj. Izbegnite gužvu i registrujte svoj automobil danas.

UKUCAVANJE BROJEVA MOTORA PO NALOGU MUP-a

AMK Novi Sad - Ukucavanje brojeva motora

021 450 415; 060 40 999 77

Ukucavanje se obavlja po nalogu MUP-a. Tzv. “Pusovanje” kada identifikacioni brojevi na motoru, prilikom vršenja tehničkog pregleda, ne postoje ili su oštećeni da se ne može jasno utvrditi broj motora.

SERVIS I POMOĆ NA PUTU

Pripremite svoje vozilo za put, a ukoliko nastanu problemi mi smo tu za vas

Atesti

Atesti auto gasa i svih prepravki na vozilima obezbeđuje vam AMK Novi Sad u saradnji sa AMSS CMV.

AMK Novi Sad je u saradnji sa AMSS CMV,  počeo da se bavi ispitivanjem - atestiranjem vozila na kojima su vršene prepravke i dogradnja.

 

Ugradnja TNG uređaja Ne mogu se kao ispravne smatrati ugradnje kod kojih su bitno narušeni sklopovi na automobilu odnosno performanse sa pogonom na benzin.

Atesti Novi Sad kontakt telefon: 021 524 793

Garaža

Iznajmljivanje garaža Novi Sad, zakup parking mesta Novi Sad, Auto moto Klub vam nudi najpovoljnije cene garaža u Novom Sadu. 021 458 055; 060 40 999 73

Garažni objekat AMK Novi Sad nalazi se na Bulevaru oslobođenja 131, na Limanu prekoputa Merkatora. Na sedam etaža, sa kapacitetom od 200 parking mesta, obezbeđenjem, auto rampom i ostalim pogodnostima, naš garažni kompleks je jedan od najvećih u Novom Sadu.

 

Osigurajte sebi parking mesto u našoj garaži i izbegnite rizike od krađe, nepovoljnih vremenskih uslova, vandalizma i dr. Zakupom parking mesta u našoj garaži možete mirno spavati i priuštiti sebi luksuz garaže po veoma pristupačnoj ceni.

Auto Moto Klub

Usluge

Servis

Kontakt

Auto mehanika

Društvene mreže

Auto elektrika

Facebook

Lokacija, Auto moto klub Novi Sad

Lokacija, Auto škola STOP Novi Sad


.

Auto moto klub "Novi Sad", Auto škola "STOP"

© 2014. Auto moto klub Novi Sad

Dizajn by skilltech.co | Website Design i Video Produkcija. Profesionalno, brzo i jeftino.